Saturday, September 11, 2010

Värikästä viivaa ja harmaata lankaa

Laitan tässä lisää kuvia päiväkirjasivuista, jotka olen tehnyt Traci Bautistan verkkokurssilla. Alan päästä tässä taidepäiväkirjan pitämisessä vauhtiin. Se on hauskaa ja sitä paitsi hyvä tapa pitää yllä piirtämistä. Jo jonkin aikaa olen halunnut kehittyä piirtäjänä ja tavoitellut vähän rennompaa otetta viivaan. Väliin kuuntelen Thomas James'in podcastia Escape from Illustration Island. Se on ammattipiirtäjille suunnattu, mutta pitää hyvin innostusta yllä.

Tässä sivu, jossa on piirtelyjäni:

Ja tässä vielä pari aukeamaa, värejä ei ole vältelty:


Väreistä harmaaseen: sain valmiiksi ekan erän lankaa ystäväni lahjoittamista Kainuun harmaksen villoista. Arkisen näköistä, mutta erityistä, koska villa on peräisin kotiseudultani Pohjois-Karjalasta ja myös karstannut sen itse. Ihan mahtavaa tehdä lankaa itse! Miksi sitä mitään ostaakaan enää, kun voi tehdä kirjansa ja lankansa alusta saakka! Kotitekoinen elämä kunniaan!


Jottei jäisi ihan harmaaksi tämä sateisen lauantain kirjoitus, niin laitan tähän vielä kortin, jonka tein jokin aika sitten. Tässä on käytetty leimasimia ja piirustusinnostus on johtanut siihen, että tykkään viivapiirrosmaisista leimasimista yhä enemmän.

No comments:

Post a Comment