Tuesday, April 3, 2012

Haastattelu Taito-lehdessä

Minua on haastateltu uusimmassa Taito-lehdessä! Taito on käsityölehti, joka tuo esille käsityöalan taitajia. Siinä on myös kivoja ohjeita. Taito-lehti on niitä harvoja lehtiä, joka ammentaa mielenkiintoisia ilmiöitä ja malleja perustuen suomalaiseen kulttuuriin. Olen siis todella iloinen siitä, että työni pääsivät esille näin upeaan lehteen. Tässä kuvia joistakin sivuista.

Pussukkani näkyvät heti kannessa!


Tässä näytän, kuinka säästän pikkuruisetkin koristelemani paperinpalat!

Vaikka nautin suuresti tästä kaikesta tekemisestä - projekteista, niiden bloggaamisesta ja myymisestä - on se silti myös kovaa työtä, etenkin kun sitä tekee päivätyön ohessa. Sen vuoksi tällaiset haastattelut tuntuvat ikään kuin palkinnolta kaikesta raatamisesta, vaikka se raataminen on mukavaa ollutkin!

Suomalaisille tuotteiteni kyselijöille: Voit ottaa minuun yhteyttä paitsi Etsy-kauppojeni kautta, myös sähköpostitse peonyandparakeet(at)kolumbus.fi. Voit ostaa sähköpostitse ilmoittamalla, minkä Etsy-kaupan tuotteen haluat. Tarkistan saatavuuden, postikulut ja annan tilinumeron, jonne tuotteen voi maksaa. Jos haluat tuotteitani jälleenmyyntiin, kerro, minkälainen kauppa sinulla on ja minkälaisista tuotteista olet kiinnostunut.

No comments:

Post a Comment