Saturday, September 18, 2010

Käsintehtyjä käyntikortteja

Discovering Y.O.U. art marketing -kursilla oli aiheena käyntikortit ja niiden tekeminen. Ajattelin suunnitella ensin jonkun mallin, jonka painattaisin, mutta sitten innostuinkin tekemään kortit alusta loppuun itse.

Sain kortteihin idean tästä varsin persoonattomasta leimasimesta, jonka olin hankkinut kesällä Vistaprintistä. Kortithan voisi olla myös "handmade", käsin tehtyjä.

Minulta löytyi vanhoja käyntikorttiarkkeja. Maalasin ja piirsin koko arkin täyteen ja irroitin lopuksi kortit kehikosta. Halusin mukaan vielä jotain tekstiiliä, koska pidän ompelemisesta ja etenkin neulomisesta. Muutamasta kerästä itsevärjättyä lankaa pätkin sitten lankanäytteitä ja kiinnitin ne korttien toiseen reunaan. Mitä mieltä olet, onko liiankin epätavanomaisia?


Taidepäiväkirjastani olen saanut valmiiksi uuden aukeaman. Tähän on tullut inspiraatio sisustus- ja puutarhalehdistä. Koska teen päiväkirjaa vanhaa kirjaa muokkaamalla, vehreä valokuva oikeanpuoleisella sivulla sattui sopivasti olemaan kirjassa jo valmiiksi, enkä raaskinut sitä kuin vähän reunustella.

4 comments: