Thursday, April 19, 2007

Sukkalangan suosio

Löysin netistä aivan ihanaa sukkalankaa: Socks That Rock, valmistajana amerikkalainen Blue Moon Fiber Arts.

Katsokaa esimerkiksi Multicolor Wave -sävyt. Onko kukaan tilannut näitä?

Samalla törmäsin hassuun juttuun Stephanie McPheen blogin kautta. Blue Moon Fiber Artsilla on Rocking Sock Club, johon liittymällä saa sukkalankalähetyksiä läpi vuoden. Tilaajia oli niin paljon, että pankki luuli asiaa huijaukseksi ja vaati yritystä palauttamaan rahat tilaajille. Pankin mielestä oli mahdotonta, että niin moni ihminen voisi olla oikeasti kiinnostunut sukkalangasta! Debra Rodyn blogissa on keskustelua asiasta.

4 comments:

 1. Kyllä se oli melkoinen episodi. Pelkäsin kovasti että jäi välistä koko klubeilu, no onneksi niin ei käynyt. Langat ovat aivan ihania, muutaman kerran on aiemminkin sieltä tullut tilattua.

  ReplyDelete
 2. Minä olen haaveillut liittyväni kerhoon ensi vuonna, sen verran ihanilta langat näyttävät.

  ReplyDelete
 3. 100% pura lana -blogissa näkyi näitä lankoja joku aika sitten. YarnHarlotin blogin arkistossa on myös keskustelua tuosta pankki-episodista.

  Teitkö Jitterbugista sukkia? Hyvin riitti 100g mulla sukkiin. Kuva blogissani tammikuussa.

  ReplyDelete
 4. Wau, en tiennytkään, että Suomestakin on tilaajia! Langat näyttää blogikuvissakin upeilta!

  Tiina: Jitterbug-sukat ovat just työn alla. Toinen sukka on tehty ja toinen jo ohi kantapään. Kivat sukat olit tehnyt langasta. Jitterbug on mukavan tuntuista neuloa. Laitan kuvan kun valmistuvat, sillä luonteelleni ei jotenkin sovi kuvata keskeneräisiä!

  ReplyDelete