Sunday, April 15, 2007

Kesän kynnyksellä

Ihana sunnuntaipäivä, uskomattoman lämmintä! Leudon kevään kunniaksi valmistui eilen kesäsukat valmiiksi raidoitetusta sukkalangasta.

Olen aivan hurmaantunut näihin puuvilla-villa-sukkalankoihin. Ne ovat ihanan tuntuisia etenkin heti konepesujen jälkeen. Näiden sukkien lanka on Lana Grossan sukkalankaa, jossa on 45 % puuvillaa, 42 % villaa ja 13 % polyamidia.

Lanka näytti kerällä varsin epäilyttävältä, mutta lopputulos on kovasti mieluinen. Tästä tulee mieleen kesän marjat ja jäätelö, sopivat hyvin kesäkäyttöön.

6 comments:

 1. Olen pitkästä aikaa neulonut sukkia. Tuollaiset kesäsukat olisivatkin varmaan ihanat jalassa ja sopivat kuitenkin kenkien kanssa käytettäviksi. Mitä hauvoille kuuluu? Monica

  ReplyDelete
 2. Iloisen kesäiset sukat! Itse olen epäillyt puuvillasukkalankoja ja käyttänyt villaa, mutta jospa sitä uskaltaisi... Komerossa tietysti on ostettuna sitä puuvillaakin - varmuuden vuoksi ;)...

  ReplyDelete
 3. Antitäti: kokeile ihmeessä puuvillasukkalankoja, ihastut varmasti!

  Monica: kiva kuulla sinusta! Hauvat voivat hyvin. Tänään takapihan patiolla oli jo niin lämmintä, että siellä beagleni ottivat aurinkoa ja tulivat sitten tulikuumina sisälle läähättämään!

  ReplyDelete
 4. itse en ole puuvillalankojen suurin ystävä mutta tämä kuulostaa hyvälle.
  kauniit sukat!

  ReplyDelete
 5. ihana sävyiset sukat!

  ReplyDelete