Tuesday, August 28, 2012

Albumitaidetta

Olen etsiskellyt nopeita tapoja tehdä taidepäiväkirjan sivuja. Löysin tyhjiä valokuva-albumeita ja ajattelin, että nehän voisi täyttää valokuvien sijaan itse tehdyillä kuvilla. Nythän on kovasti muodissa sellainen skräppäys, jossa laitetaan muovitaskuihin vuorotellen valokuvia ja tarinointia.
Nämä ovat kaikki n. 10 x 15 cm kokoisia sivuja. Pidän kyllä taidepäiväkirjaa isommassakin koossa. Tässä uusi sivu "sievään taidepäiväkirjaani", jota koristelen nimenomaan kaikella, mitä itse pidän kauniina. Sivu sopii ihan hyvin yhteen aikaisemmin tehdyn kanssa. Onkin hauska koristella sivuja vähän miten sattuu, eikä kronologisesti.
Ja tässä muutamia kortteja, joita olen tehnyt viime aikoina. Maailma on niin täynnä värejä, että jatkuva inspis on aina taattu!


Tule markkinoille!Olen myymässä tuotteitani Tieteiden talolla Helsingissä 8.9. pidettävillä käsityötarvikemarkkinoilla. Tule juttelemaan ja katselemaan aikaansaannoksiani, mukana on myös muita käsityöalan pienyrittäjiä!

4 comments:

 1. Hyviä ideoita. Tarkoitan tuota albumia sekä sievää taidepäiväkirjaa. Miekin olen nähnyt todella paljon kaikenlaisia sivuja laidasta laitaan, kun katselen Youtuben videoita. Itse teen mitä sattuu tulemaan. En ole kovin kummoinen piirtelijä, yhdistelen kaupallisia juttuja omatekoisiin.
  Mutta siulla on aivan ihanat art journal sivut. Olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi, mutten ole tainnut kertaakaan kommentoida.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, kiva kun kommentoit! Meitä suomalaisia taidepäiväkirjan pitäjiä ei taida olla kovin montaa! Mukava, että seuraat blogiani, sulla on myös kiva blogi!

   Delete
 2. Mun blogissa on nyt sun kankaasta tehty hame, jos haluat käydä vilkasemassa! http://sinisentalonneiti.blogspot.fi/2012/09/eagle-eye.html

  ReplyDelete