Saturday, September 15, 2012

Sähköisesti Flow-tilaanTämä on diginä tehty taidepäiväkirjan sivu, jonka tein Art Journal Caravan -yhteisön viikkohaasteen innoittamana. Aiheena oli "Machination".

Halusin tehdä sivun, jossa on mielenkiintoinen, epäsymmetrinen sommittelu ja jossa on sekä geometrisiä että vapaan muotoisia elementtejä. Aloitin sivun tekemisen tyhjältä pohjalta ja aloin lisätä siihen omia digielementtejäni ja valokuviani. Kun tein sivua, mietin, kuinka paljon voimaa on luonnossa. Se on todella kaikista suurin kone (machine), mitä kuvitella saattaa ja samalla kaikista suurin mielikuvituksen (imagination) lähde.

Monet sanovat, että he tekevät töitä tietokoneiden kanssa ja eivät halua olla tekemisissä niiden kanssa vapaa-aikanaan. Minäkin olen joskus sanonut niin. Mutta ajan myötä olen huomannut, että kyse on oikeastaan siitä, onko mahdollista saavuttaa sama luomisen flow-tila tietokoneella kuin käsillä tehdessä. Minulle iso juttu oli oppia käyttämäni ohjelma (pääasiassa Adobe Photoshop) mahdollisimman läpikotaisin. Sen jälkeen olen voinut siirtää ajatukseni tietokoneesta varsinaiseen luomiseen.

No comments:

Post a Comment