Sunday, December 4, 2011

Kankaiden luonnoksia

Loppuvuoden iso tavoitteeni on suunnitella uusi kangasmallisto. Olen etsinyt ideoita ja pohdiskellut asiaa jo useita kuukausia, mutta en ole alkanut vielä luonnostelemaan. Alkaa olla jo aika tehdä jotain asian eteen. Tässä on nyt ensimmäisiä luonnoksia, tehty nopeasti Photoshopissa. Nämä ovat vain suuntaa-antavia, ei mitään lopullisia. En yleensä laita mitään keskeneräistä blogiini, mutta viime aikoina olen jotenkin alkanut ajatella, että pitäisi olla avoimempi. Niinpä rohkenen laittaa nämä tänne ja odottelen kommenttejanne!


Kuvio lähempää:

Tämä on ihan ensimmäinen:

Kuvio lähempää:

2 comments:

  1. Ihanan taianomaisia, syksyisiä, hämyisiä. Varsinkin alemmasta voin helposti kuvitella vähän reilumman pituisen kietaisuhameen, jossa olisi toisessa sivussa drapeerausta, ja se voisi olla painettu ohuelle kankaalle jossa on villaa mukana...

    ReplyDelete
  2. Katy, tajusin näiden jälkeen, että tää talven pimeys vaikuttaa kovasti ja kankaiden olis määrä tulla keväällä! No, tulee sekä tummia, että vaaleita kankaita ja ehkä kahta eri laatua. Ihana, että aloit jo suunnittelemaan, mitä tekisit kankaista! Kiitos!

    ReplyDelete