Saturday, August 6, 2011

Tilkkuilua kynällä ja paperilla

Oletko koskaan kuullut deco square -vaihdoista? Siinä vaihdetaan 4 x 4 tuuman kokoisia koristeltuja neliöitä, vähän kuin ATC-kortteja, mutta isompia. Tämä on ensimmäinen tekemäni deco square. Musteista innostuneena oli pakko osallistua swappiin, jonka aiheena oli musteilla leikkiminen, Playing With Inks!

Neliömäinen muoto toi mieleen tilkkutyöt. Olen ollut aikoinaan intohimoinen tilkkuilija. Kyllä tilkkuilen joskus vieläkin, mutta en enää omistaudu sille samalla tavalla kuin joskus aikaisemmin. Mutta aika usein innostun paperijutuissa matkimaan kynällä pikkupistoja tai leikkelemään papereita kuin kangaspaloja.

Tässä kankainen esimerkki tilkkuilustani. Patalappu, jolle annoin nimenkin. Se on "Lapsuus". Se tuo todella mieleeni karjalaisen taustani ja lapsuudenkotini 70-luvulta. Annoin sen siskolleni ja onneksi hänkin piti siitä!

2 comments:

  1. ihanat värit! sinulla on hienoja omia papereita ja sitten vielä olet tehnyt taidepäiväkirjaa! Mukava löytää joku toinenkin, joka tietää mikä on art journal.

    ReplyDelete
  2. Hei Heli, kiitos kommentistasi! Ihana blogi sinulla, täytyy alkaa seuraamaan! Mukavaa, että suomalaisia taidepäiväkirjan pitäjiä on muitakin!

    ReplyDelete