Friday, August 19, 2011

Kaksi kaikkea

On vähän niin, että päädyn kaksijakoiseen juttuun, tein mitä tahansa. On jäkevä puoli ja tunteellinen puoli. On perfektionisti ja sitten välillä kaikki tapahtuu aika isolla pensselillä. Käsitöissäkin mulla on kaksi rakkautta: paperi ja villa.


Tein nämä tagit Lain Ehmannin ScrapHappy-yhteisön tagivaihtoon. Aloitin avaamalla aarrelaatikkoni, jossa säilytän itse koristelemiani paperinpaloja. Aah sitä ihanuutta, kun tutkin pikkuruisia paloja, joista saisin tageihin koristeita. Mutta kun sain tagit valmiiksi, näytti siltä, että jotain jäi sittenkin uupumaan. Sitten keksin: naru! Ryntäsin toiselle laatikolle, jossa säilytän käsinkehräämiäni lankoja. Onneksi minulla on värien suhteen sama maku, oli kyse papereista tai villoista!

Villa on vähän kuin vesi, ei maailmaa voi edes kuvitella ilman sitä. Siksi en minäkään osannut vastustaa, kun lapsuusaikojen koulukaverini Susanna toi minulle aivan erityistä villaa kotiseudultamme. Olemme nyt vuoden verran työstäneet sitä pienissä erissä ihmetellen, mitä seuraavaksi. Nyt viimein saimme prosessimme tuottamaan vähän suurempia eriä ja voimme sitä vähän jo myydäkin. Uudessa Etsy-kaupassani Woolgrey on villaa ja käsinkehräämiäni lankoja.Uusia juttuja on tulossa myös toiseen Etsy-kauppaani Peony and Parakeet. Tämä blogi jatkaa kaikkien luovien puuhieni kokoajana. Kiitos kaikille seuraajille! Ihanaa, että olette hengessä mukana!

2 comments:

  1. Hei, onpa sulla ihania käsitöitä... Tulen kurkkaamaan jatkossakin. Äitini Päivi vinkkas mulle tästä blogista, opiskelitte yhdessä muotoilua. Mä pidän käsityö- ja vauva-aiheista blogia osoitteessa onnellinenkoti.wordpress.com, käy kurkkaamassa jos tahdot :)

    ReplyDelete
  2. Hei, kiitos kommentista! Sinulla on myös kiva blogi! Päivi-kaimalle kovasti terkkuja!!!

    ReplyDelete