Tuesday, July 5, 2011

Piirtelyä diginä ja paperilla


Osallistun tämän viikon Inspiroidu skräppäyshaasteeseen tällä leiskalla. Siinä on undulaattini lapsuuden kuvia. Ensimmäiset kaksi kuvaa on ottanut undulaattini kasvattaja Annica Haga. Tämä on täysin diginä tehty sivu ja suurin osa papereista ja muista elementeistä on Michelle Underwoodin kitistä Wild Hearts.

Minusta digileiskaan sopii tosi hyvin vapaa piirtely. Teen sen piirtopöydällä suoraan diginä. Minulla on piirtopöytänä Wacom Intuos 4. Tässä leiskassa olen käyttänyt sitä otsikossa.

Piirtelystä puheen ollen, olen viettänyt myös laatuaikaa papereiden kanssa. Alla on kuva papereista, jotka koristelin eilen. Suosikkini on tuo sinisävyinen. Nämä ovat myytävänä Etsy-kaupassani, ovat juuri sopivan paksuisia kollaaseihin ja koristeleikkelyihin ylipäätään. Jotkut pitävät näitä esillä kyllä ihan tällaisinaankin.


6 comments:

 1. Ihanan värikäs ja pirteä leiska! Upeille näyttävät myös nuo omat paperit, wow!

  ReplyDelete
 2. Kiva leiska ja tykkään sen taustapapereista, mutta kyllä nuo sun itsetekemät vievät voiton!!! Aivan mahtavia taideteoksia. Tekisi mieli kaivella esiin se postaus, jossa kerroit niiden tekemisestä, mutta muistan kyllä ettei se ollut mikään ihan yksinkertainen projekti : )

  ReplyDelete
 3. Ihan mahtavat värit!!!

  Ja mielettömän kauniita papereita oot teheny!

  ReplyDelete
 4. mielettömän ihana leiska! Otsikko on hurjan kiva, mutta nuo itse tehdyt paperit on aivan huiput!

  ReplyDelete
 5. Kauniit värit ja kivaa nähdä paljon omaa kädenjälkeäsi myös digileiskassa <3

  ReplyDelete
 6. Kiitos kaikille kommentoijille! Ohjeet paperien tekemiseen löytyvät:
  http://pionijaparakiitti.blogspot.com/2010/11/itsetehtya-kuviopaperia.html

  ReplyDelete