Monday, April 11, 2011

Pientä yllytystä skräppäykseen



Tässä sivu skräppialbumistani, jolla osallistun tämän kuukauden ScrapHappy.org:in luonnoshaasteeseen. Aiheena on ympyröiden pyörittely ja miksi pidän siitä. Käytin tällä sivulla itsekuvioimiani papereita ja ne näyttävät mielestäni ihan kivoilta rauhallista taustaa vasten.

ScrapHappy.org ei ehkä ole tuttu sinulle, joten kerron tässä omia kokemuksiani siitä. Se on kuuluisan skräppääjän Lain Ehmannin ylläpitämä yhteisö. Siihen on kuukausimaksi ja sen vastineeksi saa haastetehtäviä, videoita, äänityksiä ja muita ihan hauskoja ja inspiroivia juttuja skräppäykseen liittyen. Kuukausimaksuun sisältyy myös kolme kertaa vuodessa toistuvat Layout a Day -haasteet, jossa skräpätään jokaisena kuukauden päivänä.

Lain osaa tuoda hyvin aurinkoisen persoonansa mukaan yhteisöön. Erityistä on se, kuinka hän todella yrittää tehdä skräppäykseen ryhtymisestä helppoa. Luonnokset ovat tosi yksinkertaisia ja vinkit ja kannustuspuheet ajan käyttöön liittyen käytännöllisiä ja huumoripitoisia. Joskus sitä tarvitsee pientä yllytystä, että saa sivun valmiiksi!

No comments:

Post a Comment