Monday, December 6, 2010

Blogiarvonnan voittajat ja tusseista

Arvoin satunnaislukugeneraattoria avuksi käyttäen blogiarvonnan voittajat. Koska kommentteja tuli mukavasti, päätin jakaa korttipaketin 2 henkilön sijaan 3:lle. Voittajat ovat:
2) Kata
3) 710 East Myrtle Avenue
Voittajat, lähettäkää postiosoitteenne sähköpostiini pionijaparakiitti(at)kolumbus.fi!

Oli ihanaa lukea kommenttejanne, ne olivat niin kannustavia! Tarinoita töiden taustalla pyrin tuomaan entistä enemmän jatkossa, myös ohjeiden määrää yritän lisätä. Pussukoita ja sukkia syntyy, kunhan muuttokiireet on ohi.

Salla kysyi kommentissaan, mitä tusseja käytän. Käytän pääasiassa Copic Marker -tusseja ja Faber-Castellin PITT artist pen -tusseja. Moni korttiaskartelija käyttää Copic Ciao -tusseja, joissa on sivellinkärki. Minä totuin muotoilukoulutuksessa noihin Copic Markereihin, joista käytän pääasiassa leveää lattakärkeä. Tottumattomalle Ciao:t on helpommat. PITT-kynissä on sivellinkärki ja niissä on miellyttävä ja tarttuva väri. PITT-kyniin tutustuin Traci Bautistan Creative Doodles -kurssilla. Ne ovat minusta erityisen hyvät kirjoittamaan pinnoille, joissa on jo kaikenlaisia värikerroksia. PITT-kyniä saa Suomesta ainakin Akateemisesta Kirjakaupasta.

Leimasinkuviin mielestäni parhaiten sopivat Copic-tussit, koska niissä on hurjasti värisävyjä ja värejä voi sekoittaa keskenään päällekkäisillä värikerroksilla. Copic Ciao on helpoin värittää, mutta Copic Markereissa on kaikista laajin värivalikoima. Kollaaseissa taas paras tussi on PITT.

No comments:

Post a Comment