Monday, December 13, 2010

Leikkii decojen kanssaTässä pari deco-sivua, jotka olen tehnyt viime aikoina. Decot ovat käsintehtyjä vihkosia, jotka kiertävät henkilöltä toiselle. Jokainen koristelee yhden sivun ja kun deco on täysi, se lähetetään henkilölle, joka on merkitty sen vastaanottajaksi. Ajattele, että pöydälläsi on kymmeniä, jopa satoja decoja odottamassa koristelua! Hullua, eikö?!

Melko hullua, turhaa ja tarkoituksetonta, mutta rakastan silti decojen tekemistä! Milloin ikinä olisin muuten tehnyt kollaasin vanhanajan laivamatkasta tai ihmeellisestä luonnonilmiöstä? Decoja tehdessä mielikuvitus venyy ja oma tyyli kehittyy. On mielenkiintoista nähdä, mitä aikaisempien sivujen tekijät ovat loihtineet decon aiheesta.

Decojen swappailijat pitävät decojen parissa vietetystä yksinäisyydestä, mutta ovat myös toisaalta yhteisöllisiä ihmisiä, sillä decojen swappailu muodostaa verkostoja. Minulle decot ovat tapa leikkiä vielä aikuisenakin. Decoja koristellessa olen mielikuvitusmaailmassa, jossa kaikki on mahdollista. Todella rentouttavaa!

No comments:

Post a Comment