Monday, November 29, 2010

Osallistu blogiarvontaan!

Vuoden vaihteen lomakauden kunniaksi arvon 2 yllätyspakettia korttejani. Osa on postikortteja, osa kaksiosaisia kortteja.
Näin osallistut arvontaan:
Kerro mistä haluaisit lukea ja mitä haluaisit nähdä Pioni ja parakiitti -blogissani vuonna 2011!
Kuvia tekemistäni pussukoista? Ohjeita? Tarinointia kuvien tekemisestä? Sukanneulontaa? Mikä sinua innostaisi?
Jätä kommenttisi viimeistään 3.12.2010.
Arvon voittajat viimeistään 6.12.2010.

9 comments:

 1. olen seurannut blogiasi vasta jonkun aikaa, mutta minua kiinnostaa erityisesti tarinat kuvien tekemisestä! kuvasi ovat upeita ja on erittäin mielenkiintoista kuulla, miten ne ovat syntyneet.

  ReplyDelete
 2. Paivi, pussukkakuvasi ovat ihania, ja sukanneulonta ja ohjeet ovat olleet minulle blogisi parasta antia! Toivon etta jatkat samalla linjalla:D

  ReplyDelete
 3. Minua taas kiinnostaa ihan mikä tahansa värkikäs juttu. Kehräys on nyt ollut erityisen koukuttavaa, huovutus, villa mikä vaan. Paperiaskartelu on myös hauskaa, pohjimmiltaan yksinkertaista, mutta lopputulos voi olla jotain erityistä.

  ReplyDelete
 4. Pussukoita! Ne on niin kauniita. :)

  ReplyDelete
 5. Hei Päivi. Koukutuin teoksiisi Koukussa Kortteihin -yhteisön kautta, joten luonnollisestikin paperiaskartelu on itselleni lähinnä sydäntä. Muitakin juttuja luen kyllä tasapuolisella kiinnostuksella ;)

  ReplyDelete
 6. Hei!

  Blogisi on monipuolinen ja varsinkin tuo paperinkuviointi oli mielenkiintoista. Odotan mielenkiinnolla jatkoa. Mukavaa adventin aikaa.

  ReplyDelete
 7. Moikka! Mahtavia nämä sinun korttisi! Tykkään erityisesti niistä, sekä pussukoistasi! Ihanaa joulunodotusta ja loppuvuotta sinulle..:)

  ReplyDelete
 8. Hei!
  Ilahdun aina kun huomaan sinun päivittäneen sivujasi. Kaikki kiinnostaa etenkin ohjeet ja tarinat kuvien synnystä. Olenkin ajatellut kysyä ihan henkilökohtaisesti käyttämistäsi tusseista. Ovatko ne copic- tussien tyyppisiä. Käyvätkö esim. leimakuvien värittämiseen. Löysin sivusi blogilista.fi kautta.

  ReplyDelete
 9. Oli kyse sitten ihanista pussukoista, sukista tai upeista kuvista, niiden syntytarinat, tekeminen on kaikkein mielenkiintoisinta.

  ReplyDelete