Sunday, April 18, 2010

Setti, sukkapula ja podcasteista


Sain valmiiksi nuttusetin Etiopiaan. Näitä on aina kiva tehdä välitöinä. Lankana on Rowanin Cotton Glace ja Organic Cotton, niitä oli varastossa. Olen muutenkin turvautunut paljolti lankavarastoon viime aikoina, shoppailu on jäänyt. Liekö varastoni saavuttanut jonkin kriittisen koon? On kyllä ihan positiivista, jos sellainen ilmiö on olemassa. Jotain rajaa!

Olen väsännyt kaikenlaisia juttuja tilaustöinä koko talven ja nyt on sellainenkin ihme tapahtunut kuin sukkapula. Seuraavat sukat täytyy neuloa itselle!

Tänä keväänä olen iloinnut, että Marie Irshadin KnitCast-podcast on palannut. Se on ensimmäinen podcast, jota olen aikoinaan alkanut kuuntelemaan ja uudet jaksot ovat ihan yhtä laadukkaita kuin vanhatkin. Podcasteista puheenollen, toinen hyvä neulonta-aiheinen podcast on videomuotoinen Let's Knit 2gether. Etenkin joka vuotiset raportit Rhinebeckin villafestivaalilta on ehdottomasti nähtävä. Mihin sitä televisioa tai radioa enää kaipaa!

P.S. Katso myös kevään värikkäät postaukset muissa blogeissani: Kukkilinnun kangasjutut ja Peony and Parakeetin piirretyt kukat.

No comments:

Post a Comment