Wednesday, July 4, 2012

Etsiskellen ideoita

Kesäloma päivätyöstä alkoi. Olen käynyt läpi talven aikana syntynyttä etsiskellessäni ideoita uusille projekteille. Tämän olen tehnyt joskus toukokuussa, mutta on jäänyt kesken. Tarkoitus olisi suunnitella joitain kuvioita, jotka sopisivat t-paitoihin, ehkä tästä voisi poimia jotain yksityiskohtia ja päästä sitten alkuun.
P.S. Huomasitko, että nyt on saatavilla hiirimattoja Summer-painatuksella. Hinta 9 EUR + postikulut. Tilauksia voi tehdä myös sähköpostitse pionijaparakiitti@kolumbus.fi3 comments:

 1. hei, ihania ympyröitä! Olisi ihanaa jos saisi kuosejasi trikoolle painettuna, näen sieluni silmin kauniita t-paitoja, joissa selkä ja hihat ovat mustaa, mutta etuosa kaunista printtiä. Ja sopisi toimistoon myös!

  ReplyDelete
 2. Samoin täällä, voisin hyvin käyttää tuota kuosia ihan sellaisenaan varsinkin jos kuvio olisi isohkoa, ympyrät ainakin 10 cm läpimitaltaan. Tekisin tunikan joka olisi tätä kuviota yltympäriinsä.

  Muutenkin hauskaa että löysin tänne. Käyn energisoitumassa! Eli kiitos.

  ReplyDelete
 3. Katy ja Liisa, kiitos ihanista kommenteista!

  Tätä ylläolevaa ei ole saatavilla ja varastossani on vain puuvillakankaita, mutta kankaitani saa tilattua eri laatuisina USA:sta netin kautta suoraan painattajalta: http://www.spoonflower.com/profiles/peonyandparakeet

  Tuonne on tulossa myös lisää valikoimaa alkusyksyyn mennessä, kun käyn kesällä läpi mallistojani.

  ReplyDelete