Sunday, February 5, 2012

Emerald ja printtejäEmerald, alkuperäistyö saatavilla Etsyssä

Kun teen tämän kaltaista työtä aloitan usein jostain tunnetilasta, jonka haluan kuvata. Siihen liittyy myös monesti väri, jokin aivan tietty sävy, joka minulla on mielessä. Idea Emeraldiin oli mielessäni viikkokausia, mutta ajan puutteen vuoksi pystyin tekemään vain pieniä osasia siihen. Nyt pystyin viimeinkin maalaamaan taustan, tekemään yksityiskohtaiset piirrokset ja kiinnittämään aiemmin tehdyt elementit paikoilleen.

Tämä työ kuvaa sisäistä voimaa ja rohkeutta kulkea omaa tietään. Siihen liittyy vähän itsekkyyttä, itsepintaisuutta ja sisäänpäinkääntyneisyyttä. Mutta energialataus ei ole vain negatiivinen. Joskus sitä vain tarvitsee hiljentyä ja olla itsekseen, jotta pääsisi paremmin perille siitä, minne pitäisi suunnata seuraavaksi. Puuhuko tämä työ sinulle ja jos, niin millä tavalla?

Minulta on kyselty, kuinka voisi ostaa töistäni isompia printtejä. Voit nyt ostaa joitakin töitäni DeviantArt-sivustolta USA:sta, koot ja tuotteet vaihtelevat jonkin verran, mutta kaupasta löytyy isokokoisia printtejä, hiirimattoja jne. Myös kankaina on tulossa joitakin malleja, ensimmäinen koe-erä tässä kuussa. Kankaita voi ostaa minulta eli suoraan Suomesta, siitä lisää lähiaikoina.

Saan päivittäin ihania viestejä sähköpostiin ja eri sosiaalisen median sivustojen kautta. Se tuntuu mahtavan rohkaisevalta, kiitos kaikille kommentoijille!

2 comments:

  1. Ihanaa vihreää... sulla on värit ja sävyt hallussa! Tätä voi katsella kauan ja löytää aina uutta. Keep up the good work :)

    ReplyDelete