Tuesday, January 31, 2012

Käsinkehrättyä, käsinvärjättyä

Tällä kertaa neuleita!

Tässä Bandana Cowl (Purl Sohon malli). Neuloin sen itsekehräämästäni langasta siskolle joululahjaksi. Käsintehty tagi käy sattumalta tosi hyvin kaulurin kanssa! (Minulla on vielä joitakin myynnissä Etsyssä: tässä ja tässä)

Lisää käsinkehrättyä ja joululahjoja ...
Nämä ovat käsinkehrätystä langasta neulotut lapaset, jotka tein ystävälleni Susannalle. Hän hankkii sen kainuun harmaan villan, jota myyn. Hän on tosi hyvä löytämään ja tunnistamaan hyvää villaa, joten tietenkin kehräsin lapasiin eri sävyisiä, hänen valitsemiaan villoja. Lopputulos on mukavan maanläheinen!

Seuraavat on neulottu omaan käyttöön tämän talven tuiskuihin.
Lapaset suomenlampaan villalangasta, jonka on värjännyt kotimainen käsityöläinen. Mielestäni värit ovat upeat! Malli on yksinkertainen, jotta lanka pääsee esiin.


Hyvin ohuesta merinosukkalangasta neuloin sukat. Värjäsin langan itse.

Lopuksi Lady Sunshine -sormikkaat (Julia Muellerin malli). Olin yllättynyt, kun huomasin, että olin aloittanut näiden enulomisen jo pari vuotta sitten. En tiedä mitä oli tapahtunut, mutta toinen sormikas oli jäänyt kesken. Neuloin sen nyt loppuun ja kyllä kannatti. Malli on tosi hyvä, istuu hyvin käteen. Wollmeise-sukkalanka käy näihin hyvin. Neulon yleensä sormikkaat aina sukkalangasta, koska ne kestävät silloin käyttöä tavallista villalankaa paremmin.

No comments:

Post a Comment