Saturday, June 6, 2009

Etiopialaisnuttuja ja sukkakirjoista


Valmistumisen jälkeen neulominen on käynnistynyt vähän hitaasti. Sain vinkin etiopialaisnutuista Espoon neuletapaamisessa ja niitä onkin tullut neulottua nyt neljä. Näistä kolme on villaisia ja yksi puuvillainen. Lankoina on pääasiassa Rowanin luomulankoja, mutta myös vähän muitakin langan tähteitä.

Sukkiakin on puikoilla ja olen tilannut uuden sukkakirjankin, joka ei ole vielä saapunut. Tilasin ensin Cookie A:n sukkakirjan, mutta kun Amazon ilmoitti toimitusvaikeuksista, peruin sen ja tilasin Wendyknitsin Socks from the Toe Up. En ole koskaan vielä neulonut sukkaa kärjestä varteen, en tiedä miksi, ei vain ole tullut kivoja malleja kohdalle. Tänä vuonna aion nyt ainakin yhdet kärjestä aloitetut neuloa. Cat Bodhin sukkakirjaa on kehuttu kovasti, Marjut näytti hankkineen sen, odotan mielenkiinnolla hänen analyysiaan kirjasta!

Minut tavoittaa nyt myös Twitteristä, käyttäjätunnukseni on Kukkilintu ja kirjoittelen siellä lähinnä englanniksi. Kukkilintu-blogissa taasen on muutama kuva opiskelun lomassa keväällä neulomistani huiveista.

No comments:

Post a Comment