Friday, August 22, 2008

Etsy


Innostuin kesällä suunnittelemaan painokuvioita kankaisiin. Tein mm. nämä sukkapuikkokotelot, joissa on sukkien kuvia.

Nämä ja muita kesän käsitöitä on myynnissä Etsyssä. Kauppani nimi on Kukkilintu.

Siis missä Etsyssä?

Etsy on amerikkalainen verkkokauppa, jossa käsitöiden tekijät voivat myydä tuotteitaan. Sieltä voi löytää kaikenlaista käsillä tehtyä, mm. koruja, laukkuja, neuleita, itsetehtyjä papereita yms.

Minä löysin Etsystä aivan ihanaa käsinkehrättyä pitsihuivilankaa, jonka on kehrännyt englantilainen kehruun harrastaja.


Meneillään on Evelyn Clarken suunnittelema pitsihuivi ja lanka sopii varsin yksinkertaiseen ja perinteiseen malliin tosi hyvin.

Kuten aina syksyisin, olen vannonut jälleen, että yritän tukea entistä enemmän käsillä tekemistä ja ekologisia ratkaisuja.

Koulussa onkin juuri sopivasti alkamassa kurssi nimeltään Ekologinen muotoilu.

5 comments:

 1. Kävin puodissasi! Upean tunnelmallinen paikka!!

  ReplyDelete
 2. I like your UFO project bags on etsy. Unfortunately I can't understand a thing you've written. I wish I could. Your knitting looks lovely.

  ReplyDelete
 3. Kiitos Bilkis! Monikalle vastasinkin yksityisesti.

  ReplyDelete
 4. Katsoin tuota myynnissä olevaa keltaisenkukertavaa pipoa. Pojanpoikani pyysi viimeksi käydessään sellaista kauluria, jossa on keltaista ja sinistä ja aurinko jossain sivussa. Kun näin tuon pipon ajattelin, että se idea vois toteuttaa pojan toiveen. Pidätkö pahana, jos teen kaulurin ideaasi jäljitellen. Terveisin Rattu. Minua tapaat Novitan neulomossa.

  ReplyDelete
 5. Ihanat värit sinulla, upea kauppa Etsyssä! Haaveilen itsekin laittavani tuotteitani myyntiin, mietityttää tuo verotus. Eli täytyykö muutamista omista tekeleistä maksaa alveja tai ensinkään veroja?

  ReplyDelete