Sunday, March 25, 2012

Taidetta teippaamalla

Luin aamulla Hesaria ja näin kulttuurisivuilla tämän Päivi Takalan maalauksen. Sen tekemisessä on käytetty teippejä. Innostuin heti kokeilemaan - taidepäiväkirjani suorastaan tuntui huutavan maalarinteippiä luokseen!

Tein Japani-aiheisen sivun, johon kirjoitin mm. siitä kuinka ihailen japanilaista kulttuuria. Sen sijään, että olisin tehnyt sivulle kerroksia maalaamalla, käytin maalarinteippiä.

Otin joitakin kuvia sivua tehdessäni.

Tässä näkyy maalarinteipit ja se, kuinka olen piirrellyt niistä välittämättä. Aloitin piirtelemällä mustalla tussilla ja värittämällä piirroksia puuvärikynillä.

Sitten lisäsin vähän kimallemaalia.

Tässä vaiheessa olen poistanut jo teipit.


Tässä on lopullinen sivu uudelleen. Täytin pienen osan alueista kuvioinneilla ja suurimman osan kirjoituksin. Tekniikka tuntui kivalta ja helpolta ja tulen varmaan hyödyntämään sitä tulevaisuudessakin!

3 comments:

 1. Oi miten hauska idea! Mutta haluaisin tilata sinulta pienen hamekankaan, siitä sydänkankaasta. Jostain syystä en saanut konettani toimimaan tilaushommissa :(
  Kiva löytää tännekin, blogisi on inspiroiva :9
  Ihanaa kevättä sinulle!

  ReplyDelete
 2. Hauska idea taas kerran! Tätäkin tekee mieli kokeilla.

  ReplyDelete
 3. Kiitos, Maahiska ja Helena! Maahiskaan otinkin jo yhteyttä ja muille, jotka ovat kiinnostuneita tuotteitteni tilaamisesta, mutta jotka haluavat maksaa Paypalin sijaan suoraan tilille, laittakaa sähköpostia peonyandparakeet@kolumbus.fi!

  ReplyDelete